Rääkige oma sõnadega, mis teid vaevab


Mees läheb psühhiaatri vastuvõtule .
Psühhiaater palub meest, et rääkige oma sõnadega, mis teid vaevab.

“No jah… Kõik algas sellest, kui ma abiellusin. Abikaasal on täisealine tütar, kellest siis sai mu kasutütar. Minu isa tuli mulle külla, armus minu kasutütresse. Nad abiellusid. Nii sai minu kasutütrest ka minu kasuema. Mu abikaasa sünnitas poja. Temast tuli automaatselt isa naisevend, sellepärast et ta on isaga abielus oleva kasutütre poolvend. Poeg on kasuema vend, siis ka minu onu.
Isa abikaasa sai ka poja. Ta on siis minu vend, samas olen talle vanaisa, see on mu kasutütre poeg. Mu naine on mulle vanaema ja kasuema on ema.
Sellest järeldus , et olen oma naise lapselaps, arvesse võttes veel olen abielus oma vanaemaga, pole ma ainult oma naisele mees ja lapselaps, ma olen veel ka iseenda vanaisa … Mis Te arvate… mis mind ahistab..???!!!”


Meeldib? Jaga seda!

5 jagamist

Lisa reaktsoon!

Meeldib Meeldib
0
Meeldib
Armastan Armastan
0
Armastan
Hahaa! Hahaa!
0
Hahaa!
Ohhoo! Ohhoo!
0
Ohhoo!
Kurb Kurb
0
Kurb
Vihane Vihane
0
Vihane

Facebooki kommentaarid

error:
Mis laadi postitust soovid teha?
Tekstiline jutt
Sobib juttude, anekdootide, artiklite, tsitaatide jne avaldamiseks. Kasutada saab teksti kujundust. lisada embed elemente ning pilte.
Pilt
Pilt või ainult pildiga postitus
Video
Youtube, Vimeo või Vine integreeritud kood
Meem
Lae oma enda meemi taustapilt, et teha uus isikupärane meem.
Nummerdatud nimekiri
Klassikaline nummerdatud nimekiri
Hindamisega nimekiri
Hinda üles või alla, et valida listi parim
Avatud nimekiri
Juurde lisamise võimalusega nimekiri üles ja alla hindamisega
Poll
Hääletamine, et tuvastada parim valik

Send this to a friend