Naine leiab ühel hommikul kirja oma mehelt..


Naine leiab ühel hommikul kirja oma mehelt…
“Mu kallis naine, kindlasti sa mõistad, et mul on teatud vajadused, mida sina, olles 54-aastane, enam rahuldada ei suuda. Ma olen sinuga koos väga õnnelik ja hindan sind naisena. Sestap loodan, et sa ei tõlgenda seda kirja enda jaoks valesti – ma veedan õhtu oma 18-aastase sekretäriga Comfort Inn hotellis. Palun ära mine endast välja – ma olen enne keskööd tagasi kodus!”
 
Öösel koju jõudes leiab mees köögi laualt kirja….
“Mu kallis mees, ma sain su kirja kätte ja ma tänan sind aususe eest, olen tõepoolest 54 ja puha. Ma kasutaksin siinkohal võimalust ning tuletaksin sulle meelde, et ka sina oled 54-aastane. Nagu sa tead, olen ma matemaatika õpetaja kohalikus keskkoolis. Ma tahaksin sind teavitada sellest, et ajal mil sa seda loed, olen mina Fiesta hotellis Michaeliga, ühe oma õpilasega, kes on ühtlasi ka tennise abitreener. Ta on noor, elujõuline ja nagu sinu sekretärgi – 18-aastane. Ärimehena, kellel on suurepärased matemaatikaalased teadmised, mõistad sa kindlasti, et oleme väga sarnases situatsioonis, kuid ühe väikese vahega – 18 mahub 54 sisse kordi rohkem, kui 54 mahub 18 sisse. Seetõttu ei jõua mina paraku koju enne homset….”

Meeldib? Jaga seda!

Share via
6 jagamist

Lisa reaktsoon!

Meeldib Meeldib
0
Meeldib
Armastan Armastan
0
Armastan
Hahaa! Hahaa!
0
Hahaa!
Ohhoo! Ohhoo!
0
Ohhoo!
Kurb Kurb
0
Kurb
Vihane Vihane
0
Vihane

Facebooki kommentaarid

error:
Mis laadi postitust soovid teha?
Tekstiline jutt
Sobib juttude, anekdootide, artiklite, tsitaatide jne avaldamiseks. Kasutada saab teksti kujundust. lisada embed elemente ning pilte.
Pilt
Pilt või ainult pildiga postitus
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Meem
Lae oma enda meemi taustapilt, et teha uus isikupärane meem.
Nummerdatud nimekiri
Klassikaline nummerdatud nimekiri
Hindamisega nimekiri
Hinda üles või alla, et valida listi parim
Avatud nimekiri
Juurde lisamise võimalusega nimekiri üles ja alla hindamisega
Poll
Hääletamine, et tuvastada parim valik
Send this to a friend