Kirjutan Sulle selle kirja teatamaks, et jätan Sind maha!


Kallis abikaasa!

Kirjutan Sulle selle kirja teatamaks, et jätan Sind maha! Olen olnud Sulle hea mees juba 7 aastat, aga pole mitte midagi vastutasuks saanud. Viimased 2 nädalat on olnud täielik põrgu…Su ülemus helistas mulle ja teatas, et Sa ütlesid oma koha üles, ja ausalt öeldes oli see minu jaoks viimane piisk karikas… Eelmisel nädalal töölt koju tulles ei märganud Sa isegi seda, et mul on uus soeng, et ma olin õhtusöögiks valmistanud Su lemmiksöögi ja et mul olid jalas tuttuued siidist bokserid…

Sa sõid 2 minutiga oma õhtusöögi ära ja läksid pärast seebikate vahtimist otsejoones magama. Juba ammu enam ei ütle Sa mulle, et armastad mind; seksist ja muudest intiimsetest tegevustest rääkimata! Sa kas petad mind või lihtsalt ei armasta mind enam – nii või naa on meie abielul nüüd lõpp. Nägemist!

Sinu eksabikaasa

NB! Ära proovigi mind otsima hakata! Ma kolin koos Su ÕEGA teise linna elama. Ilusat elu Sulle!

——————————————————————————————-——————————–——————————–——————————–——————————–——————————–——————————–

Kallis eksabikaasa!

Sinu kirja leidmine oli parim osa minu päevast. On tõsi, et oleme abielus olnud juba 7 aastat, kuigi Sina oled küll heast mehest väga kaugel…Ma vahin igal õhtul oma seebikaid, sest need summutavad natukesegi Sinu pidevat virisemist ja nurisemist. Ja ma MÄRKASIN eelmisel nädalal Su uut soengut, aga esimene lause, mis mul seda nähes pähe kargas, oli: "Sa näed välja nagu plika!" Kuna mu ema õpetas mind vaikima sellistel hetkedel, kus mul pole midagi ilusat öelda, siis ma olingi vait ega kommenteerinud Su soengut…Ja kui Sa valmistasid õhtusöögiks mu lemmiksöögi, siis ilmselt ajasid Sa mind sassi mu ÕEGA, sest ma lõpetasin sealiha söömise juba 7 aastat tagasi…

Mis puudutab neid uusi siidist boksereid…Pärast seebikate vaatamist kobisin kohe magama, sest nägin Su bokserite küljes olevat 50-eurost hinnasilti ja lootsin kogu hingest, et tegu oli kõigest süütu juhusega, et mu õde oli just sama päeva hommikul minult 50 eurot laenanud…Vaatamata kõigele sellele armastasin ma Sind ikka veel ja olin valmis kõigest väest üritama, et meie abielu päästa. Ja kui ma kolmapäeval võitsin lotoga 500,000 eurot, siis teatasin oma ülemusele, et lahkun töölt, ja ostsin meile kahele piletid Jamaicale. Aga koju jõudes olid Sa juba läinud…Ma usun, et kõik siin elus juhtub mingi kindla põhjusega. Loodan, et Sinu elu jätkub nüüd täpselt nii, nagu Sa alati unistasid. Mu advokaat kinnitas, et tänu Sinu kirjutatud kirjale ei pea ma Sulle sentigi maksma.

Ole tubli!

Sinu eksabikaasa, ropult rikas ning vaba ja vallatu!

NB! Ma ei tea, kas see on kunagi jutuks tulnud, aga mu õde Laura kandis veel mõned aastad tagasi nime Laur…Loodan, et see pole Sinu jaoks mingi probleem.

 


Meeldib? Jaga seda!

Share via
30 jagamist

Lisa reaktsoon!

Meeldib Meeldib
1
Meeldib
Armastan Armastan
0
Armastan
Hahaa! Hahaa!
5
Hahaa!
Ohhoo! Ohhoo!
0
Ohhoo!
Kurb Kurb
1
Kurb
Vihane Vihane
0
Vihane

Facebooki kommentaarid

Mis laadi postitust soovid teha?
Tekstiline jutt
Sobib juttude, anekdootide, artiklite, tsitaatide jne avaldamiseks. Kasutada saab teksti kujundust. lisada embed elemente ning pilte.
Pilt
Pilt või ainult pildiga postitus
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Meem
Lae oma enda meemi taustapilt, et teha uus isikupärane meem.
Nummerdatud nimekiri
Klassikaline nummerdatud nimekiri
Hindamisega nimekiri
Hinda üles või alla, et valida listi parim
Avatud nimekiri
Juurde lisamise võimalusega nimekiri üles ja alla hindamisega
Poll
Hääletamine, et tuvastada parim valik
Send this to a friend