Kaks grusiini omavahel


Kaks grusiini omavahel.
“Tead, ma nägin täna öösel imelikku und. Olen Moskvas Punasel väljakul, istumise all on valge Mersu, teen väljakul ringe, nii et kummid vinguvad. Ühe maja rõdul aga seisad sina ja muudkui lehvitad mulle, lehvitad…”

Teine: “Tead, ma nägin ka täna öösel imelikku und. Olen Moskvas, võtan hotellis toa ja heidan magama. Järsku koputatakse uksele, teen lahti, ukse taga on Alla Pugatšova, kes ütleb: “Ma tahan sind!” Noh, aga mina olen džigitt, rahuldasin tema soovi… Pugatšova lahkus tänutundega. Heidan uusti magama, jälle koputus uksele. Teen ukse lahti, ukse taga Sofia Rotaru, kes ütleb: “Tahaks sinuga…” Noh, aga mina olen džigitt, Sofia lahkus rahuldatult…Üritan magama jääda, uuesti koputus uksele. Avan ukse, ukse taga seisab Sabrina, kes ütleb: “Tahan…” Noh, aga mina olen džigitt, teen selgeks, et enam ei jõua…”

Esimene: “Oh sind! Oleksid võinud mind kutsuda! Tegid nüüd välismaalase ees häbi!”

Teine: “Nojah, väljusin rõdule – sina tegid all väljakul Mersuga ringe ja ma ju muudkui lehvitasin sulle, lehvitasin…”


Meeldib? Jaga seda!

Share via
4 jagamist

Lisa reaktsoon!

Meeldib Meeldib
0
Meeldib
Armastan Armastan
0
Armastan
Hahaa! Hahaa!
0
Hahaa!
Ohhoo! Ohhoo!
0
Ohhoo!
Kurb Kurb
0
Kurb
Vihane Vihane
0
Vihane

Facebooki kommentaarid

error:
Mis laadi postitust soovid teha?
Tekstiline jutt
Sobib juttude, anekdootide, artiklite, tsitaatide jne avaldamiseks. Kasutada saab teksti kujundust. lisada embed elemente ning pilte.
Pilt
Pilt või ainult pildiga postitus
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Meem
Lae oma enda meemi taustapilt, et teha uus isikupärane meem.
Nummerdatud nimekiri
Klassikaline nummerdatud nimekiri
Hindamisega nimekiri
Hinda üles või alla, et valida listi parim
Avatud nimekiri
Juurde lisamise võimalusega nimekiri üles ja alla hindamisega
Poll
Hääletamine, et tuvastada parim valik
Send this to a friend