Ja tüli algas vol2


Naine istus mu kôrvale diivanile ja ma klõpsisin parasjagu telekas kanaleid.
Ta küsis, mida täna digiboksi pealt näeb.
“Tolmu,” vastasin mina.
Ja tüli algas…
———————
Ma vaatasin naisega voodis pikutades saadet “Kes tahab saada miljonäriks.”
Ma küsisin naiselt, kas ta tahaks seksida.
Ta ütles ei.
Ma küsisin, kas see on ta lõplik vastus.
Ta isegi ei vaadanud minu poole ja ütles jah.
Ma ütlesin, et ma tahaks siis sõbrale helistada.
Ja tüli algas…
———————-
Laupäevahommikul tõusin ma varavalges, panin tasakesi riidesse, pakkisin omale lõunasöögi kaasa ja hiilisin garaaži. Kinnitasin paadikäru minibussi taha ja üritasin mussoonitaolisse vihmahoogu tagurdada. Tuul oli 50 miili tunnis, nii et ma sõitsin tagasi garaaži ja kuulasin raadiost ilmateadet. Tuli välja, et terve päeva jooksul pole ilma paranemist oodata.
Ma läksin tagasi tuppa, võtsin vaikselt riidest lahti, pugesin voodisse teki alla ja liibusin oma naise selja vastu, teda kaisutades ning veidi erilisema ootusega sositasin talle kõrva: “Väljas on kohutav ilm!”
Mu armastav abikaasa vastas: ” Ja kujutad sa ette – mu napakas mees on selle ilmaga väljas kalal!!!”
Ja tüli algas…
————————-
Ma kõksasin täna hommikul oma autoga teisele autole tagant sisse. Seal me siis olime, teepeenrale peatunud, ning vaikselt avanes teise auto uks ja juht astus välja. Tead küll, kuidas vahel on närv nii püsti ja stressis, et pisiasjad ajavad lihtsalt kohutavalt naerma? Noh, ma ei suutnud oma silmi uskuda – ta oli kääbus! Ta tormas minu juurde ja mulle pingsalt otsa vaadates käratas: “Mul pole praegu eriti hea tuju!”
Ma vaatasin allapoole ja küsisin: “Milline neist 7-st sa siis oled kah?”
Ja tüli algas…


Meeldib? Jaga seda!

Share via
3 jagamist

Lisa reaktsoon!

Meeldib Meeldib
0
Meeldib
Armastan Armastan
0
Armastan
Hahaa! Hahaa!
0
Hahaa!
Ohhoo! Ohhoo!
0
Ohhoo!
Kurb Kurb
0
Kurb
Vihane Vihane
0
Vihane

Facebooki kommentaarid

error:
Mis laadi postitust soovid teha?
Tekstiline jutt
Sobib juttude, anekdootide, artiklite, tsitaatide jne avaldamiseks. Kasutada saab teksti kujundust. lisada embed elemente ning pilte.
Pilt
Pilt või ainult pildiga postitus
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Meem
Lae oma enda meemi taustapilt, et teha uus isikupärane meem.
Nummerdatud nimekiri
Klassikaline nummerdatud nimekiri
Hindamisega nimekiri
Hinda üles või alla, et valida listi parim
Avatud nimekiri
Juurde lisamise võimalusega nimekiri üles ja alla hindamisega
Poll
Hääletamine, et tuvastada parim valik
Send this to a friend