Suur kooliaasta horoskoop


Suur kooliaasta horoskoop

 

Kalad – triivid rahulikult lĂ€bi esimese poolaasta mitte millegi erilisega silma paistes. Kevadeks on Su vĂ”hm aga tĂ€iesti vĂ€ljas ja tunned end nii, nagu Sind oleks tundmatus kohas vette visatud. Suudad Ă”ppeaasta kuidagimoodi Ă€ra lĂ”petada ainult tĂ€nu oma Veevalajast pinginaabrile, kes Sulle oma abikĂ€e ulatab ja kaldale veab.

JÀÀr – annad Ă”ppeaastale vĂŒrtsika avapaugu kohe 1.septembril klassijuhatajaga tĂŒli norides.  ÜlejÀÀnud aasta veedad direktori valvsa pilgu all, kes igat Su puksimist kohe karmilt karistama kipub. Samas saad oma esimese koolipĂ€eva hulljulge tembuga kĂŒlge „KĂ”vamehe“ sildi, mis tagab Sulle tĂŒdrukute kĂ”rgendatud tĂ€helepanu kevadeni vĂ€lja.

SĂ”nn – armukade oma JÀÀrast klassivenna peale, kes kogu tĂŒdrukute tĂ€helepanu endale saab, ĂŒritad Sa terve aasta ekstravagantsete ĆŸestidega end rohkem pildile tuua. Õppimine on Sinu jaoks tĂ€iesti teisejĂ€rguline, kuigi Sul uute teadmiste omandamisega probleeme pole ning esitad alati kĂ”ik kodused tööd Ă”igel ajal Ă€ra; kool on Sinu jaoks pigem lĂ”bus ajaveetmise ja uute tutvuste sĂ”lmimise koht. Enne suvevaheajale minekut korraldad Sa enda juures vinge peo, mille tulemusena JÀÀra sĂ€ra Sinu kĂ”rval lĂ”puks ometi kahvatub ja tĂŒdrukud Sinu jalge ette langevad.

Kaksikud – 1.septembril lĂ€hed kooli suure hurraaga.  2.septembri hommikul tabab Sind aga kohutav masendus ja Sa ei viitsi enam lillegi liigutada. Samas ei peagi Sa midagi erilist selleks tegema, et viied lendaksid – teadmised jÀÀvad iseenesest Sulle kĂŒlge ja esimesest nĂ€dalast alates oled klassi parim Ă”pilane. Kui SĂ”nn ja JÀÀr omavahel plikade pĂ€rast kaklema lĂ€hevad, oled just Sina see, kes nad oma intelligentse jutuga pehmeks suudab rÀÀkida ja Ă€ra lepitada.

VĂ€hk – Terve aasta möödub kĂ€sipĂ”sakil koolipingis istudes ja helgemast tulevikust unistades, kus keegi tĂŒdrukute pĂ€rast ei kakleks, Ă”petajatega tĂŒli ei noriks ja pĂ€evad lĂ€bi lolli nalja ei teeks. Keeldud pinginaabrist, sest tahad olla omaette ja ajada oma asja, aga kui pool klassi Sul oma kodutöö Ă€ra teha palub, siis aitad alati kohusetundlikult kĂ”iki.

LĂ”vi – klassi „playboy“, kes ĂŒheainsa möirgega kĂ”ik tibid sulama paneb, kuid kahjuks ei pĂŒsi Sul ĂŒkski suhe kuigi pikalt ning kooliaasta lĂ”puks on kĂ”ik vĂ€hegi vallutamist vÀÀrt tĂŒdrukud vallutatud. Kui maikuus saad teada, et ĂŒks Su lemmikvallutustest samal ajal ka JÀÀraga vallatles, kaotad enesevalitsemise ja lased end napilt kuu enne Ă”ppeaasta lĂ”ppu koolist vĂ€lja visata. Seda reetmist ei unusta Sa aga kunagi ja kui seesama klassivennast JÀÀr 10a hiljem Su firmasse IT-meheks tuleb, siis alles nĂ€itad talle, mis puust Sa tehtud oled


Neitsi – asud 1.septembrist alates kohe kirglikult Ă”ppetĂŒkkide kallale. Kui Sa parasjagu ei Ă”pi, siis koristad klassi, sest Sind valitakse ĂŒksmeelselt klassivanemaks ja korrapidajaks. Sa ei suuda mĂ”ista, miks teised klassikaaslased oma toole tundide lĂ”ppedes korralikult laua alla ei lĂŒkka ega 3x pĂ€evas oma koolilauda lĂ€ikima ei kĂŒĂŒri
 Üritad oma keelt hammaste taga hoida, et mitte kogu aeg kĂ”igile kriitilisi mĂ€rkusi vĂ”i etteheiteid teha, kaasa arvatud Ă”petajatele. Ainsaks sĂ”braks on Sul Kalad, kes on nii uimane ja omadega lĂ€bi, et ei pane Su kriitikat ja sarkastilisi mĂ€rkusi ĂŒldse tĂ€helegi.

Kaalud – augusti lĂ”pus kaalud pikalt, kas ĂŒldse tasub kooli minna. Kui aga selgusele jĂ”uad, et tĂ”esti muud ĂŒle ei jÀÀ, siis vead end 1.septembril ikka kohale. JÀÀra kangelasteole tunnistajaks olles sĂ€ilitad rahu ja suudad olukorra tagasi kontrolli alla saada. Sealt alates saad klassi „rahusobitaja“ tiitli, kes kogu aasta jooksul tĂŒlisid ja ebameeldivusi ennetada ning lahendada pĂŒĂŒab. Kui paralleelklassi Mari Sulle silma viskama hakkab, siis kaotad aga oma hĂ€sti hoitud tasakaalukuse ja armud pealaest jalatallani ning kooliaasta viimasel pĂ€eval langed pĂ”lvili ja esitad talle elu tĂ€htsaima kĂŒsimuse. Mari aga ootaks seda kĂŒsimust hoopis ĆĄarmantselt LĂ”vilt


Skorpion – alustad uut Ă”ppeaastat vĂ”itlusvalmilt ja tĂ€is indu. Sa ei kannata seda, et klassivennast VĂ€hki Ă€ra kasutatakse ja kĂ”ik kodused tööd tal Ă€ra teha lastakse. Lööd rusika lauale ja paned Ă”igluse maksma. Saad mitu vaenlast, aga VĂ€hk on Sulle elu lĂ”puni tĂ€nulik. Oled ÀÀrmiselt aus ja ĂŒtled kĂ”igile nĂ€kku, eriti Ă€rplejatest SĂ”nnile ja JÀÀrale, mis Sa neist tegelikult arvad. Paar korda saad oma aususe eest ka kĂ€skkirja, aga see Sind ei morjenda, pigem tiivustab.

Ambur – Sinu moto on „Elu on seiklus!“ ja teed kĂ”ik selleks, et igav kooliaasta kuidagi vĂ€rvikamaks muuta. Organiseerid klassivĂ€liseid ĂŒritusi, pidusid, ekskursioone ja juhindud pigem oma tunnetest kui mĂ”istusest. Elad, kĂ€si plaksutades, kaasa SĂ”nni ja JÀÀra omavahelisele „joonele panemisele“, sest see tĂ€hendab seda, et igavad koolipĂ€evad saavad jĂ€lle pĂ”nevama varjundi.

Kaljukits – rĂŒhid tasa ja targu sĂŒgisest kevadesse. Visalt ja töökalt ĂŒletad kĂ”ik takistused ega tee vĂ€lja klassis aset leidvatest konfliktidest ning lapsikutest armukadetsemistest. Ei lase end kogu sellest ĂŒmbritsevast mĂ”jutada ning keskendud ainult Ă”pingutele. Õppeaasta lĂ”petad kiituskirjaga.

Veevalaja – sukeldud emotsionaalselt uude Ă”ppeaastasse. Jaanuaris, pĂ€rast jĂ”uluvaheaega, tabab Sind aga suur laiskusperiood, mis Ă”nneks möödub paari nĂ€dalaga ja siis teed kaotatud aja tasa paari pĂ€evaga. Kui nĂ€ed, et Kalad jĂ€rjest allavoolu triivib, siis ulatad sĂ”bralikult oma abikĂ€e ja aitad klassikaaslase taas pinnale.

Exit mobile version