Väljavõtteid pereajakirjadele kirjutatust


* Me otsustasime proovida, mis see grupiseks on, aga esmalt võtsime pudelist veidi julgust, üks meist jäi magama, aga teist me enam ei leidnudki.

* Saatsin mehe leiva järele, aga tema tuli alles 3 päeva pärast! Ja teatas veel, irve suul, et pikk järjekord oli.

* Mu sõbranna Tuuli on ikka täiega loll – kõigepealt magab mingi kutiga, pärast laseb mul küsida, mis kuti nimi on. Aga mul ju tuleb ka selleks selle kutiga magada!

* Mu mehe armukadedus ületab juba igasugused piirid – kui ma valetan talle, et pean kauemaks tööle jääma, vaatab ta mind säärase pilguga, et kole kohe.

* Kui mu vanemad maale sõidavad, mängime me sõpradega alati lahtiriietumise peale kaarte. Ehkki alati on teada, et Rein on esimesena paljas – ta ei suuda isegi potiknoid selgeks saada!

* Meestega võib voodis ikka nalja saada, näiteks siis, kui ta magab, riistale markeriga midagi kirjutada. Ajab ikka itsitama, kui mõelda, mida ta naine pärast mõelda võib!

* Kuulsin, et kui on mitu last, siis sõjaväkke ei võeta. Viisin naise juba voodisse, kui äkki meenus, et sõjaväes käimine on ju auasi.

* Ma tahaksin ka laulda nagu Ines, mul on isegi sarnane nägu!

* Kui ma Maitu esimest korda nägin, sai mulle selgeks, et meie suhtesse Toivoga on tekkinud mõrad.

* Mees kinkis mulle sussid, mingid kobakad Hinnapommist, need on nii rasked, et mees käis nädal aega punetava põse ja kõrvaga ringi.

* Huvitav, mida naised varem meestes leidsid, kui ei olnud ei autosid ega raha?

* Pärast oma sõbranna mehega magamist hakkasin sõbrantsi hoopis teise pilguga vaatama. Kuidas ta küll ometi suudab nii vinget meest petta!

* Seksuoloog arvas, et järgmisele seansile peaksin oma kaaslasega tulema, aga ma pole veel otsustanud, kelle ma kaasa võtan.

* Ehkki ma olen endiselt neitsi, on mul pidudel käies alati kondoomid kaasas.

* Seinad kostavad niimoodi läbi, et naabrite kesköine seks on alati kuulda, mis jubedalt häirib. Aga hommikul vara maksame neile kätte – hüppame vennaga voodil ja häälitseme nagu orgasmi ajal.

* Lähenesin Mairele kindla veendumusega, et meie vahel on kõik lõppenud, aga siis tundsin, et mitte kogu keha ei mõtle nii.

* Toomasele andun ma alati pikema jututa – nii vaikset meest pole ma veel kohanud.

* Ühel peol kustutasime tuled ära ja mängisime äratundmismängu. Raivot oli lihtne ära tunda, ta oli seal ainus meesterahvas.

Exit mobile version