Turundusest


KANALID:

* Sa lĂ€hed peole ja nĂ€ed vĂ€ga atraktiivset tĂŒtarlast teises ruumi otsas. Sa lĂ€hed tema juurde ja ĂŒtled: “Hei! Ma olen voodis suurepĂ€rane. Kuidas oleks sellega?”
See on Otseturundus (Direct Marketing)

* Sa lĂ€hed peole ja nĂ€ed vĂ€ga atraktiivset tĂŒtarlast teises ruumi otsas. Sa annad oma sĂ”brale 100 EEKu. Sinu sĂ”ber lĂ€heb tĂŒdruku juurde ja ĂŒtleb: “Hei! Mu sĂ”ber seal on voodis suurepĂ€rane. Kuidas oleks sellega?”
See on Reklaam (Advertising)

* Sa lĂ€hed peole ja nĂ€ed vĂ€ga atraktiivset tĂŒtarlast teises ruumi otsas. Sa uurid kiiret vĂ€lja tema telefoninumbri ning helistad talle ja alustad sundimatut vestlust. Ja siis Ă€kki ĂŒtled: “Hei! Ma olen voodis suurepĂ€rane. Kuidas oleks?”
See on Kaugturundus (Tele-Marketing)

* Sa lĂ€hed peole ja nĂ€ed vĂ€ga atraktiivset tĂŒtarlast teises ruumi otsas. Sa annad kahele oma naissĂ”brale 100 EEKu. Nad lĂ€hevad ja seisavad tĂŒtalapse kuulmiskaugusse ja hakkavad rÀÀkima sellest, kui suurepĂ€rane sa voodis ja kui kuuma sa ikkagi oled.
See on nÀide PR-st.

* Sa lĂ€hed peole ja nĂ€ed vĂ€ga atraktiivset tĂŒtarlast teises ruumi otsas. Sa tunned ta Ă€ra. Sa lĂ€hed tema juurde, tuletad ennast talle meelde ja saad ta lĂ”puks naerma ja kihistama ning siis soovitad: “Hei! Ma olen voodis suurepĂ€rane. Kuidas oleks?”
See on Kliendisuhte haldus (Customer Relationship Management.)

* Sa lĂ€hed peole ja nĂ€ed vĂ€ga atraktiivset tĂŒtarlast teises ruumi otsas. Sa paned jalga lakkkingad ning kĂ”nnid ringi ja mĂ€ngid Mr. HĂ”ivatut. Sa manad ette oma parima naeratuse ning kĂ”nnid ringi ja mĂ€ngid Mr. SĂŒnnipĂ€rast. Sa tuletad meelde kogu oma leksikoni ning kĂ”nnid ringi ja mĂ€ngid Mr. Viisakat. Sa seisad sirgelt, rÀÀgid vaikselt ja ladusalt, avad uksi daamidele, naeratad nagu unelmate mees ning lood enda ĂŒmber tĂ€ieliku aura mĂ€ngides Mr. Dzhentelmeni. Ja siis lĂ€hed sa tĂŒdruku juurde ja lausud: “Hei! Ma olen voodis suurepĂ€rane. Kuidas oleks?”
See on MĂŒĂŒgisurve (Hard Selling).

* Sa lĂ€hed peole ja nĂ€ed vĂ€ga atraktiivset tĂŒtarlast teises ruumi otsas. TEMA tuleb SINU JUURDE ja ĂŒtleb: “Hei! Ma kuulsin, et sa oled voodis suurepĂ€rane. Kuidas oleks sellega?”
Ja SEE on juba KaubamÀrgi jÔud (Power of Branding)

Exit mobile version