Tehniline tugi


Lugupeetud tehniline tugi

Vajan hĂ€dasti Teie abi. Hiljuti uuendasin oma programmi SĂ”bratar 7.0 uuele programmile Naine 1.0 ning avastasin, et see uus programm alustas ootamatult lastetootlust; samuti vĂ”ttis see sĂŒsteemilt Ă€ra palju ruumi ja vÀÀrtuslikke ressursse. Seda aga ei olnud toote manuaalis mainitud.


Lisaks installeerib Naine 1.0 ennast kĂ”ikidesse teistesse programmidesse kontrollib kogu sĂŒsteemi tegevust. Sellised rakendusprogrammid nagu Poissmeeste Õhtu VĂ€ljas 2.5 ja Golf 5.3 ei tööta enam ĂŒldse ning jooksutavad sĂŒsteemi kokku alati, kui need kĂ€ima panna. NĂ€iteks programmi LaupĂ€eva Jalgpall 6.3 kĂ€ivitamine ei Ă”nnestu mul kunagi, samas LaupĂ€eva Ostutuur 7.1

aga töötab. Samuti ei suuda ma hoida Naist 1.0 taustal (ehk varjatud kujul) töötamas, sel ajal kui jooksutan oma lemmikprogramme. Olen mĂ”elnud minna tagasi programmi SĂ”bratar 7.0 peale, kuid Naine 1.0-iI ei tööta ka mahainstalleerimine. Kas saate palun aidata?

============================

Lugupeetud Klient

See on ĂŒldlevinud probleem, mis tuleneb fundamentaalsest vÀÀritimĂ”istmisest. Paljud mehed uuendavad SĂ”bratar 7.0-1t Naine 1.0-le, arvates, et Naine 1.0 on paljalt TÖÖRIISTA- ning MEELELAHUTUSprogramm, samas kui Naine 1.0 on hoopis OPERATSIOONISÜSTEEM, loodud looja poolt kĂ€itama kĂ”ike.

On vĂ€hetĂ”enĂ€oline, et olles juba peale pannud Naise 1.0, saate te tagasi SĂ”bratar 7.0 peale minna. Naine 1.0 ei ole tehtud selliselt ning olles selle juba installeerinud, on seda vĂ”imatu kustutada vĂ”i maha installeerida. MĂ”ned mehed on seepeale proovinud endale installeerida SĂ”bratari 8.0 vĂ”i Naise 2.0, kuid sattunud veelgi suurematesse probleemidesse (vt. manuaalist “Alimendid/ Lastetoetused” ja “Advokaatide Hinnakiri”).

Kui olete juba Naise 1.0 installeerinud, soovitan teil see peale jĂ€tta ning tegeleda raskustega nii hĂ€sti kui suudate. Kui tekib vigu vĂ”i probleeme ning mis iganes neid ka pĂ”hjustab, peate kĂ€ivitama programmi C:VABANDA. Mingil juhul aga Ă€rge kasutage ESCAPE-klahvi (eesti k. PÕGENE-klahvi). VĂ”ib juhtuda, et peate programmi C:VABANDA kĂ€ivitama mitmeid kordi jĂ€rjest, kuid loodetavasti pöördub operatsioonisĂŒsteem lĂ”puks normaalsesse töörĂŒtmi
tagasi. Ehkki Naine 1.0 nĂ”uab suuri hoolduskulusid, vĂ”ib ta ometi Teile vĂ€ga tulus olla. Et saada sellest maksimaalset kasu, on soovitav osta lisatarkvara, nt. Lilled 2.0 ja Sokolaad 5.0. Kuid Ă€rge mingil juhul installeerige endale programmi SEKRETÄR (lĂŒhikese seeliku versioon), kuna Naine 1.0 ei toeta seda ning sĂŒsteem jookseb peaaegu surmkindlalt kokku.

Exit mobile version